Privat Yoga

Ønsker du en-til-en tilrettelegging og oppfølging tilbyr vi privatundervisning i yoga. Dette er et tilbud som passer for deg med spesielle behov, hvis du er helt ny og ønsker en grundig innføring eller jobber mot spesifikk progresjon på områder utover det som undervises i en gruppe-setting. Ta kontakt på post@lokahoslo.no for priser og mer informasjon.

If you have special needs, are new to yoga or working towards progression in specific areas, we offer one-on-one sessions and private classes in yoga. Contact post@lokahoslo.no for more information.

Hvordan det fungerer:

  • Velg lærer og en dag og et klokkeslett som fungerer for deg i kalenderen vår (du vil kun se ledige plasser).

  • Betal for økten din med Vipps eller Stipe.

  • Du vil motta en e-post med alle detaljer og en lenke for å bli med i timen, samt en påminnelse 1 time før vår avtale

  • Før møtet vårt bytter til behagelig treningstøy, lukk døren og fortell resten av familien din at du ikke er tilgjengelig de neste 45 minuttene, rull ut matten og plasser datamaskinen på en stol eller et skrivebord slik at du kan se skjermen fra matten din og jeg kan se hele kroppen din.

  • Møt opp på Studio 15 min før klassen, ha på deg komfortable klær som du kan bevege deg i . Vi har matter og utstyr her hvis ikke du vil ta med egen matte.

  • For Online Klikk på Zoom-lenken i e-postbekreftelsen. Hvis det er første gang du bruker Zoom, vil det be deg om å laste ned en programvare. Ikke bekymre deg, dette er helt trygt. Etter at du ble med på møtet, aktiverer du lyden og kameraet ditt slik at jeg kan høre og se deg også.

  • Etter timen vil jeg sende deg en lenke til reprise slik at du kan se timen igjen når du vil.

Online

Yoga

Etterhvert tilbyr vi også online kurs med Ina, Karina og Camilla

Yoga Medlemskap

Bli en del av vår nydelige satsang og bli med på ukentlige klasser

Privat

Yoga

Book en Privat Session med Karina, Ina eller Camilla

Vi kan hjelpe fordi vi har vært der!

Vi er her for å tilby deg kjærlig støtte, men vi vil også presse deg.

Enten du er en travel gründer som sitter fast foran datamaskinen din 24/7 eller en mor som alltid legger sine egne behov bak alle andres, få , ansvarligheten, verdifulle ressursene og den tilpass det du trenger for å komme deg til neste nivå .

La oss snakke om utfordringene dine, målene dine og hva som hindrer deg i å leve ditt beste liv. Jeg er så glad for å møte deg og hjelpe deg med å oppnå ekte forandring.

Vi hjelper deg med å nå dine mål. Steg for steg skal du gjøre drømmene dine til virkelighet.

Har du spørsmål ?

Har du spørsmål, spesielle behov eller forespørsler, ta kontakt på post@lokahoslo.no. Vi hjelper gjerne!

If you have additional questions, special needs or requests, contact us at post@lokahoslo.no. We’re happy to be of service!