MYK ÅPNING & TIMEPLAN

Tusen hjertelig takk til alle som besøkte og praktiserte med oss i velkomstuken før påske. Vi er enormt takknemlig for alle positive tilbakemeldinger, ‘heiarop’, smil, blomster og gaver. Nå gleder vi oss til og komme i gang med faste klasser og en myk åpning av LOKAH OSLO – det fellesskapet og ‘hjemmet’ for Jivamukti Yoga som vi alltid har savnet.

Denne våren planlegger vi en forsiktig, myk åpning av studio med klasser i såkalt ‘prime time’. Etter behov og etterspørsel vil vi gradvis utvide timeplan og tilbud. Du vil i hovedsak finne Camilla og Karina på timeplanene, med klasser på de dagene og tidspunkt som du kjenner og ofte har praktisert med oss gjennom de siste 10 årene. I tillegg er vi SÅ HELDIGE og har med oss Ina Winter, som vil holde faste breathwork sessions, samt at hun tilbyr 1:1 behandlinger, healing og energiarbeid, kurs og workshops i Widerberghuset.

Vi åpner med et hyggelig oppstarts- og medlemstilbud fra 499,- per mnd, uten binding og kun tilgjengelig i en begrenset periode. Dropin og klippekort vil selvfølgelig også være et alternativ.

Vi gleder oss som sagt enormt til denne oppstarten og etablering av Jivamukti Yoga i Oslo; hvor vi skal puste, bevege, chante, meditere, støtte og inspirere hverandre. Det vil også komme spennende retreats, workshops og events med både oss og flere av våre favoritt lærere og kolleger. Vær sikker på at du får all informasjon og nyheter fra oss ved å følge vårt månedlige nyhetsbrev, samt fb og IG: @loka.hoslo.


@Karina Eline Kibsgaard