Hvaler Yogafestival

VELKOMMEN TIL
HVALER YOGAFESTIVAL

Vi er så glade for at Hvaler yogafestival har vært en suksess de siste tre årene, og at vi derfor med glede kan fortsette i 2022. Sett av helgen 8 -10 juli, og bli med på en unik yogafestival på en av Hvalers vakreste perler Søndre Sandøy, norges svar på Kosterøyene. Dette er en festival for alle – nybegynnere og erfarne, unge og gamle. Vi har samlet flere fantastiske yogalærere som til sammen underviser mange ulike retninger innenfor yoga. Programmet består av rolige yogaformer som yin yoga, medisinsk yoga, meditasjon og foredrag. For dere som liker mer dynamiske klasser, kan vi friste med jivamukti yoga, ashtanga og sommerflow. Programmet er bygd opp slik at man til enhver tid kan velge mellom to ulike yogaklasser som går samtidig, en rolig og en mer dynamisk, den ene i Grendehuset og den andre i det flotte tipiteltet vårt.

https://www.hvaleryogafestival.no

Hvaler yogafestival er på Søndre Sandøy
Hvaler yogafestival er en festival for alle – nybegynnere og erfarne, unge og gamle. Vi har samlet flere fantastiske yogalærere som til sammen underviser mange ulike retninger innenfor yoga. Programmet består av rolige yogaformer som yin yoga, medisinsk yoga, meditasjon og foredrag.

Festivalen foregår på vakre Søndre Sandøy, den største bilfrie øyen på Hvaler. Søndre Sandøy er en perle av de få, og gjennom hele festivalhelgen kan man nyte øyens mange vakre områder.
OVERNATTING
Overnattingsmulighetene er mange. En kan leie både hytter, leiligheter, rom og annekser på Søndre Sandøy. I tillegg til dette tilbyr øyen Norges vakreste teltplass, Stuevika Camping. Et annet alternativ er å bo i båt for deg som har tilgang til dette.

Om du ønsker å ha base på fastlandet vil programmet være tilrettelagt til fergetidene Olavafergen tilbyr. Denne beveger seg fra Skjærhalden havn til Nedgården omlag hver halve time (fergebillett er ikke inkludert i festivalpasset) .
Tid og Sted

Juli 8-10, 2022

Søndre Sandøy på Hvaler

Søndre sandøy er et magisk øy som er bilfri,

Ta ferge eller bli hentet med båt.

Billetter

Early bird festivalpass 1,849 kr

Matpakke 800 kr

Iinkluderer mat hele helgen. Middag på Cafe Oline fredag, frokost lørdag og søndag, lunsj og middag på Grendehuset lørdag. Ingen refusjon på matpakke. Vi gleder oss til å se deg!

HVALER YOGAFESTIVAL

Nedgårdsveien 27, 1692 Hvaler, Norway

Lærere :
 • AEXANDRA ATTERBRAND- Mediyoga
 • MARIAM IVERENE STENSVIK – Pranaflow
 • KARINA KIBSGAARD – Jivamukti

   

 • MALIN NORHEIM – Jivamukti

   

 • MARIA S. BERNTSEN – Yin Yoga
 • ANITA FARSTAD – Kundalininyoga
 • CAMILLA COUCHERON – Jivamukti
 • TOVE LIER – Vinyasa & Yin

   

 • CATHRINE MATHISEN – Feminin Flyt
 • JADEN HEALEY – Free Movement
 • HEIDI RYDJORD – Pilates og yoga
JIVAMUKTI YOGA
Jivamukti yoga klassene er åpne for alle, og det vil være en fysisk krevende praksis. Det er en dynamisk asana praksis til energigivende musikk. Jivamukti yoga bidrar til å fordype seg i filosofien som ligger til grunn for yoga praksisen. Man vil kjenne igjen ashtanga-, flow- og yin yoga i yogaklassene.
YIN YOGA
Dette er en myk og meditativ yogametode der vi jobber rolig fra stilling til stilling og holder dem lenge. Vi fokuserer på pusten og tilstedeværelse i øyeblikket, som bidrar til å løse opp i stress og spenninger i kropp og sinn. Vi tilpasser øvelsene til dine behov. Passer for alle, og spesielt deg som trenger en pause fra en travel hverdag.
MEDISINSK YOGA
Mediyoga er en terapeutisk og forskningsbasert yogaform som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Yogaformen passer for alle, men særlig for dem som sliter med symptomer som utmattelse, kroniske smerter og andre helseutfordringer som gir redusert fysisk kapasitet. Yogatimene gir mental avspenning og balanse i kropp og sinn, og utvikler fysisk smidighet.
YINYASA
Yinyasa er en deilig, rolig yogapraksis med myke yogasekvenser som har som mål å slippe stress og spenninger. Dette er yinyoga med små innslag fra vinyasa.
Ta kontakt hvis du har noen spørsmål!
Ta kontakt med Malin hvis det er noe du lurer på eller
sjekk ut malin@hvaleryogafestival.no