DRØM GJENNOM MANGE ÅR

Vi møtte hverandre for første gang i Stavanger høsten 2012, på en workshop med Yogeswari Azahar ved Atha Yoga (idag Jivamukti Yoga Stavanger). Karina hadde den sommeren akkurat fullført Jivamukti Yoga lærerutdannelsen, og Camilla begynte på sin bare noen uker senere. Fra 2012/2013 underviste vi begge på blant annet Puro Yoga, samt flere studio i og rundt Oslo. Allerede da ble det snakket om en sped liten drøm, et eget sted for Jivamukti Yoga i Oslo.

Mens årene gikk fortsatte vi og undervise over hele byen, reiste rundt og gjorde workshops, festivaler og events både hver for oss og sammen. Karina flyttet en periode til New York for videreutdanning og fordypning, mens Camilla startet festival og eget yoga- klesmerke (Hvaler Yogafestival og Chaandra Yogawear).

I 2018 ble vi påminnet den lille drømmen, da vi igjen var samlet i Stavanger med Jivamukti Yoga lærere og studenter fra både inn- og utland, til workshop med selveste Sharon Gannon. Spesielt når vi har vært sammen fellesskap i og satsang, har vi kjent litt ekstra på savnet til et dedikert sted for Jivamukti Yoga i Oslo. Denne gangen var vi enige om at det var på tide å ta tak, og sette drømmen til liv.

Vi startet med møter, planlegging, visjoner og diskusjoner. Vi satte i gang felles prosjekter og samarbeid for å lære hverandre bedre å kjenne, både på godt og vondt. Vi har vært enig og uenig. Bevisst har vi brukt tid på og lære hvordan vi best kan samarbeide, for å få frem det beste i hverandre, så vi kan skape det beste stedet for deg, for oss, for fellesskap og yoga. Det har tatt 5 år, hvor vi i et par av de årene virkelig fikk kjent på savnet til et støttende og nærende fellesskap og miljø.

Sensommeren 2022 var vi igjen samlet med Jivamukti venner og studenter fra inn- og utland. Denne gangen på Nøsen i retreat med Martyna og Jules Febre. Det ble tydelig at vi ikke var de eneste som hadde drømt om og savnet et sted for Jivamukti Yoga i Oslo. Det er sammen med alle dere at drømmen har vokst og nå blir til virkelighet, og vi gleder oss enormt til fortsettelsen! I fellesskap med dere, som venner, kollegaer og studenter. Ingen nevnt, ingen glemt. Vi er dypt takknemlig for alle som har bidratt og er med oss på denne reisen, mot det beste i oss selv og for hverandre.

  • LOKAH SAMASTAH SUKHINO BHAVANTU

@Karina Eline Kibsgaard