Velkommen inn i min verden.

Jeg var så heldig å finne yoga tidlig i livet.

Det var min interesse for kunst som fikk meg inn i symbolikken og mystisismens verden.

I 1997 tok min venninne ,Anita Farstad, meg med på Jivamukti Yoga senteret på Lafayette street i New York. Jeg hadde drevet litt med Acem meditasjon og tatt noen yogakurs på Turnhallen i Oslo. Jivamukti Yoga var noe helt annet! Musikk, vinyasa, chanting og filosofi. Det gjorde meg helt målløs og jeg husker både Sting og William Dafoe rundt om i gangen på senteret. Litt starstruck, traff Jivamukti Yoga meg midt i hjertet.

I mange år praktiserte jeg Ashtanga på Puro Yoga, men etter en workshop med Camilla Veen bestemte jeg meg i 2012 for å ta Jivamukti Yoga teacher training. Jeg hadde fortsatt en Ashtanga Yoga praksis og i 2012/ 2013 fullførte jeg studier og lærerutdannelse med Alexander Medin.

Jeg har siden den gang tatt flere yoga teacher tranings; 100 timer Yogic Arts med Duncan Wong i 2015, Yin Yoga med Ulrika Nordberg 2016 og Groovy Kids barneyoga. En 500 timers fordypning i Vinyasa Yoga og energisystemet, Advanced Teacher Training med Brett Larkin og Anodea Judith og Embodied Yoga Philosophy med Edwin Bryant.

Jeg elsker å studere, lære nye ting og søke dypere, og dypere gjennom yoga, praksis og livet. Jeg er dypt takknemlig for den tidløse visdommen delt til meg av mine lærere. I undervisningen min elsker jeg å kombinere kreativ sekvensering, en ånd av lekenhet og masse oppløftende musikk som hjelper oss til å dykke inn i pusten og kroppen.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål, spesielle behov eller forespørsler, ta kontakt på post@lokahoslo.no. Vi hjelper gjerne!

If you have additional questions, special needs or requests, contact us at post@lokahoslo.no. We’re happy to be of service!