Bedrift Yoga

Ser du etter et tilbud for å bidra og investere i dine ansatte eller kollegaers helse og trivsel? Vi tilbyr bedrifts yogaklasser og tilrettelegger gjerne et yogatilbud for din arbeidsplass. Ta kontakt på post@lokahoslo.no for informasjon og forespørsler.

Are you looking to invest in your employee’s health and social wellbeing? We offer corporate yoga classes and will gladly work out a schedule and practice routine that suits your office and work environment. Contact post@lokahoslo.no for information and inquiries.

Yoga på arbeidsplassen

Vi starter med en samtale for å finne ut hva bedriften deres trenger. Hvor er dere nå, hva vil dere oppnå med yoga på arbeidsplassen. Vi blir kjent med hverandre, og du kan stille spørsmål for å være sikker på at vi passer.

Vi møter opp på avtalt sted eller på Zoom for våre yoga økter hvor vi lager en klar plan som er skreddersydd for dere.

Hvordan det fungerer:

  • Velg lærer og en dag og et klokkeslett som fungerer for deg i kalenderen vår (du vil kun se ledige plasser).

  • Betal for økten din med Vipps eller Stipe.

  • Du vil motta en e-post med alle detaljer og en lenke for å bli med i timen, samt en påminnelse 1 time før vår avtale

  • Før møtet vårt bytter til behagelig treningstøy, lukk døren og fortell resten av familien din at du ikke er tilgjengelig de neste 45 minuttene, rull ut matten og plasser datamaskinen på en stol eller et skrivebord slik at du kan se skjermen fra matten din og jeg kan se hele kroppen din.

  • Møt opp på avtalt sted 15 min før klassen, ha på deg komfortable klær som du kan bevege deg i . Vi har matter og utstyr her hvis ikke du vil ta med egen matte.

  • For Online Klikk på Zoom-lenken i e-postbekreftelsen. Hvis det er første gang du bruker Zoom, vil det be deg om å laste ned en programvare. Ikke bekymre deg, dette er helt trygt. Etter at du ble med på møtet, aktiverer du lyden og kameraet ditt slik at jeg kan høre og se deg også.

  • Etter timen vil jeg sende deg en lenke til reprise slik at du kan se timen igjen når du vil.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål, spesielle behov eller forespørsler, ta kontakt på post@lokahoslo.no. Vi hjelper gjerne!

If you have additional questions, special needs or requests, contact us at post@lokahoslo.no. We’re happy to be of service!